keskiviikko 11. marraskuuta 2015

NOSH blogitour 2015 ja arvonta

Elämä on yhtä sirkusta ja vilskettä
Olette päässeet jo kahtena päivänä tutustumaan taitavien  ompelijoiden tuotoksiin NOSH blogitour:n matkassa. Maanantaina sirkusjunan veturina Miinulleko esitteli raikkaita mekkosia blogissaan, tiistaina Helmoja ja hepeneitä-blogi hyppäsi matkaan mukaan, koko vaunu täynnä ihastuttavia ja taidokkaita vaatteita. Tänään on minun vuoroni liittyä matkantekoon, yhdessä se on niin paljon mukavampaa. Meillä kaikilla on oma tyylimme, siksi onkin mielenkiintoista nähdä miten kukin näkee kankaat vaatteena. Minun matkaani hankaloittivat tekniset ongelmat saumurin kanssa ja valo ei suostunut treffeille kanssani. Ulkona satoi vettä vaakatasossa joten sielläkään ei kuvaus ollut mahdollista. 
Pahoittelen marraskuun näköisiä kuvia.
 (Kahteen kuvaan sain teknistä apua Ommellisen Liisalta ja Jesseltä <3. Huomaatte varmasti eron).

Annika Hiltusen suunnittelemassa uutuuskuosissa seikkailevat metsän hahmot sirkusteeman mukaisesti. Kauniita sävyjä, ihania yhdistelymahdollisuuksia. Kuviollinen trikoo on 100% pv, mutta mukavan pehmeä ja toimiva kangas.

Sirkusteema sopii meille oikein hyvin. Perheen pienin ja isä ovat oikeita sirkusfaneja. En ole oikein varma, kumpi sinne haluaa enemmän ;). Siltä pohjalta suunnittelu lähti käyntiin, katsotaan mitä sinä näet...
Kankaaksi valikoituivat harmaalla pohjalla oleva Sirkus, kuvioissa okraa, puuteria ja navya, harmaa ja okra miniraita (tulevat myyntiin joulukuussa), sekä puuteri ja navy farkkucollege. Joko keksit?
Sirkustelttaa olen ainakin yrittänyt tyylitellä vaatteeseen.


Sirkuksessa on aina Vilskettä, niin on myös tässä kankaassa, mutta herkällä tavalla. Kankaassa toistuvat tomaatin punaisen, puuterin, vanilijan ja navyn sävyt. Alkuperäinen suunnitelma muuttui, kun totesin kankaan olevan niukasti joustavaa 100% puuvillasingletrikoota. 
Tästä tuli meidän jouluinen liivihame ja tonttulakki. Ihanaa olla kerrankin ajoissa :)
Helmassa, pääntiellä ja hihansuissa on navy:ä farkucollegea. Kaava on Ottobre 4/15 malli 22


 Miten pienen ihmisen ajankulu voikin olla hänen omasta mielestään niin hidasta ja meidän aikuisten mielestä ajan kahvassa pysyminen tuottaa aina haasteita? Joulua odotetaan jo innolla, kortteja väsätään, joululahjatoiveita esitetään ja tonttujen matkantekoa sateessa ihmetellään.
Joko teillä on kirjoitettu joulupukille? Mitä sinä toivot joululahjaksi? Kerro siitä kommenttikenttään ja olet mukana lahjakorttiarvonnassa. Voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin Noshin verkkokauppaan. Osallistumisaika on 11.11.-18.11.2015. Arvonta suoritetaan 19.11. Muistathan jättää yhteystetosi tai muun tunnistettavan puumerkin. 
Onnea arvontaan!
Itse toivoisin aikaa ja ehkäpä sen uuden kameran...
Joululahjaompeluksia on syytä alkaa jo tekemään. Nosh julkaisee tällä viikolla ilmaisia PDF-kaavatiedostoja. Ensimmäiset ovatkin jo julkaistu ja 11.11. julkaistaan seuraavat. Kaavat löydät täältä: 

Jostain syystä kankaat, joissa ei ole esittävää kuviota, alkavat elää verkkokalvollani ihan omaa elämäänsä. Vilskeen kuviot uudella tavalla nähtyinä.

Huomenna 12.11. juna pysähtyy Weekend chic-asemalle, taatusti loppuun asti ajateltuja asuja ja kuvia tiedossa.

Kelle lahja laitetaan?
No, joulurauhan raivaajille,
hyvän mielen muokkaajille,
joulutuoksun taikojalle,
piparkakun paistajalle.
Menkööt kaikille jotakin.
- Kaija Pispa-

Kankaat matkantekoon lahjoitti NOSH



251 kommenttia:

  1. Huikean kauniita ompeluksia taidokkaasti toteutettuna <3 ! Jos voisin toivoa rajatonta ompeluaikaa... mutta sitä ei taida taitavinkaan pukki taikoa ;-). Oikeastaan en tarvitse mitään. Rakkautta, rauhaa ja herkutteluhetkiä <3

    VastaaPoista
  2. Ihan mieletöntä sirkusilottelua sun ompelemissa vaatteissa. Mahtavia tuotoksia, taideteoksia. Ihmettelen sun kykyä yhdistellä kankaita ja tilkkuja kokonaisuuksiksi. Mukavannäköinen on joulusettikin! Ehka juuri siksi niin herkullinen, kun kuosi ei huuda olevansa joulukuosi.
    Hmmm... toivoisin joululahjaksi uutta sähkövatkainta. Niin arkinen, mutta tärkeä väline on päässyt aika huonoon kuntoon. Taidan ostaa itse itselleni sellaisen. :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa miten perusraitakankaat ovat alkaneet elää tuossa ensimmäisessä asussa. Mitä kaikkea voikaan saada aikaan, kun osaa ideoida. Joululahjaksi toivoisin tietysti kankaita ja aikaa ommella.
    T. Päivi K
    paivi.karhunen@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Onpa ihania ja luovia vaatteita taas. :) Meillä alkoi lahjalistojen kirjoitus, kun ensimmäiset lelukatalogit tulivat postin mukana. Itse toivon cameota. Oikeasti tarvisin kuitenkin vain lisää aikaa vuorokauteen, että ehtisin ommella...

    VastaaPoista
  5. Todella hieno sirkustelttamekko:)upeasti toteutettu kaikki ompelukset. Pukille ei ole kirjoitettu, pojilla omia toiveita alkaa pikkuhiljaa muotoutua mutta ei mitään erityistä,jotain itsetehtyä todennäköisesti pukinkonttiin tulee. Itselle toivoisin lapaset ja lämpimän pipon. Nimimerkillä Anna ja pojat♡

    VastaaPoista
  6. Hauska oivallus tuo sirkusmekko :)
    Itselleni toivon joululahjaksi kunnon kangassaksia!

    VastaaPoista
  7. Miun toivelistalla olisi rauhallista yhdessä oloa ja ehkä vähän suklaata ;) Veikeät vaatteet olet tehnyt!

    VastaaPoista
  8. Mielikuvituksellinen mekko! Toivon joululahjaksi ompeluaikaa.

    VastaaPoista
  9. Joulupukille lähtee täältä toiveet ajasta. Toivon siis rauhallista aikaa ommella, siivota, olla, mitä vain. :)

    VastaaPoista
  10. Aivan mielettömän hienoja vaatteita! Tuo tonttulakki on aivan huikea, yksväriset on niin tylsiä :)
    Omalla lahjalistalla on muutaman lehden vuosikerta ja ompelulankateline :)
    Mukana arvonnassa henniko(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Siis tuo sirkusteltta-paita on aivan järisyttävän hieno, muut myös upeita, mutta varastaa kyllä ainakin minun huomion :). Voit jättää minut pois arvonnasta, kun olen näitä ihanuuksia päässyt jo kokeilemaan, vaikka ainahan monenlaista tilattavaa olisi :). Kerron silti lahjatoiveeni eli myös uusi kamera tai sitten joku ihana käsityöaiheinen kirja!

    VastaaPoista
  12. Voi ihana tuo liivimekko ja tonttulakki <3 Aivan ihanat sävyt kankaassa! Joululahjaksi kelpaisi lupaus omasta (lue: ompelu) ajasta. Aika on niin kortilla aina ja huono omatunto jos muu perhe on alakerrassa touhuamassa ja itse istuu yksinään yläkerassa ompsussa. Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  13. Miten hieno idea tuo sirkusteltta! :) Mulla joululahjatoiveena tripod kameran alle, josko sais ihan itsekin otettua itsestään sovituskuvia... :D Mukana siis arvonnassa!

    VastaaPoista
  14. Oi miten ihania <3 vaatteita ja suloinen neito <3 sinulla on silmää ja taitoa tehdä ihania yksityiskohtia<3 minä toivon joululta aikaa yhdessäoloon perheen kanssa ilman kiirettä <3 joskus tulevaisuudessa sitten uskallan toivoa uutta ompelukonetta;)

    VastaaPoista
  15. Vau, hienot! Joululahjaksi toivoisin sykemittaria ja hyvää mieltä :)
    aaltoniina (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Ihania vaatteita jälleen kerran :)
    Joulua täälläkin kovasti jo odotetaan. Lasten lahjatoiveet tuntuu vaan lisääntyvän koko ajan. Itselleni toivoisin enemmän aikaa ompelulle ja joku pehmoinen kangaspakettikin olisi mukava löytää kuusen alta.

    VastaaPoista
  17. Onpa tosi ihana tuo sirkustelttapaita! Mutta tuo joulumekko kaikessa yksinkertaisuudessaan vei kyllä sydämeni. Enkä ymmärrä miksen tuota itse ensin joulukankaana nähnyt, sellainen se ilman muuta on. Joululahjaksi itselleni en tarvitse mitään (kangaspinot riittävät pitkälle ensi vuoteen ;) ), kaikille sen sijaan rauhaa ja rakkautta :)
    mervi.henriksson@fimnet.fi

    VastaaPoista
  18. Veikeät vaatteet ja tuo joulusetti on varsinkin ihana :) ja tulipa joulufiilis kuvista! Ainut joululahjatoiveeni materian suhteen on uusi paistinpannu... :D

    VastaaPoista
  19. Iloista mieltä ja yhteistä aikaa koko perheelle! Hieno idea mekossa!

    VastaaPoista
  20. Ompas leikkisä mekko :)

    Toivon joulupukilta ihanaa ja rauhallista, tavallista elämää - materiaalipuolelta listalla on saumuri.

    VastaaPoista
  21. Tämän vuoden joululahjani on päätetty jo etukäteen siskoni toimesta. Minusta tulee täti joulun tienoilla ❤ Siispä toivon vain terveyttä, että pääsen nuuhkutteleen pientä ihmettä 😊

    VastaaPoista
  22. Ihanaa sirkustelua!!!!
    Jouluksi toivoisin kiireettömyyttä, yhdessäoloa! Valkoista joulua....
    hennamake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  23. Kunnioitettava ajoitus! Ennen joulua toivon energiaa, jotta saisin minäkin ommeltua ajoissa tytölle joulusetin. :)

    VastaaPoista
  24. Ihanat, harmi että tuo raita tulee myyntiin vasta myöhemmin, kun pidän nyt Noshin kutsut ja tilaan ison läjän kankaita...
    Joulupukilta olenkin toivonut saumuria, toivottavasti saan lahjan jo etukäteen niin ei ole pukilla sitten aattona liian painavia kantamuksia. ;)
    sarqmaailmalla@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Vau!
    Pukille on kirjoitettu kangassakset :)

    mirazzu@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Villasukat, suklaata ja pelkääjän paikalla-kirja on toivelistalla aineellisesti. Aineettomana lahjana ompeluaikaa. 😊

    VastaaPoista
  27. Ihanat vaatteet! :)
    Uus saumuri ois jees.
    Jenni/ristiluomajenni@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ihanat setit oot tehnyt! Pienemmät lapset on jo kirjoitellut pukille toivelistaa. Suklaata voisin toivoa itse ;)

    VastaaPoista
  29. Hieno sirkustelttamekko! Kiva myös huomata, että Vilske taipuu hienosti myös joulukankaaksi! Täytyy laittaa ajatus hautumaan, tarkoitus on nimittäin ollut ommella tytölle jokin joulumekko :) Joululahjaksi toivon ompeluaikaa ja ennakkolahjaksi toivottavasti saan kädentaitomessuilta peitetikkikoneen (lahja minulta itselleni :D). eeva.erkamo (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  30. Itselläni ei ole ollenkaan joululahjatoiveita. Joululahjat ostettu itselle ennakkoon jo syksyn aikana. :) Vietämme tyttäremme ensimmäistä joulua, joten hänen puolestaan on enemmän tullut mietittyä lahjatoiveita. Ehkäpä joitain kehittäviä Brion leluja :)

    Heli ja vaikka nimimerkki HaileyL niin tarpeeksi tunnistettava :)

    VastaaPoista
  31. Uskomattomia luomuksia ollut koko kiertueella ja vaan jatkuu! Tosi vekkuli sirkusmekko ja hyvin sopii joulukankaaksi tuo vilske.
    Minulla on toiveena uusi tulistin pukilta:D

    VastaaPoista
  32. Hienoja ompeluksia. Kukapa sitä peitetikkikonetta ei haluaisi - minä kans! Terv. Tsau10(ät)luukku.com

    VastaaPoista
  33. Peitetikkikone ois jees, tosin ei varmasti ainakaan tänä jouluna tule tämä toive toteutumaan. :) Maey / milla.rastas ( at ) pp.inet.fi

    VastaaPoista
  34. Toivon kameraan uutta objektiivia. viime vuoden huippulahja oli lahjakortti lankakauppaan :)
    t. Anne (paipoumulle@gmail.com)

    VastaaPoista
  35. Iik!Miten ihastuttavia vaatteita ja ihan nappi-idea tuo sirkusteltta-olen sanaton.Kertakaikkiaan upeita luomuksia!!!

    VastaaPoista
  36. Minä toivoisin uutta ompelukonetta...

    VastaaPoista
  37. Ihania nuo uudet kankaat. Kyll mä toivon joulupukilta jottain käsityöjuttuja tai lahjakorttii johonkin ihanaan kauppaan. hiirulainen90@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Ihania vaatteita täälläkin on ommeltu :) Uudet kangas sakset olisi kiva joululahja.
    Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  39. Ihanan jouluisia vaatteita :)
    Itselleni toivoisin joululahjaksi ompeluaikaa. Sitä ei ole koskaan liikaa

    VastaaPoista
  40. Juuri vinkkasin miehelle että yllärikangaspaketti olisi kova pehmeä lahja...sain kummeksuvan katseen �� ehkä pukki kuitenkin on suopeampi.
    Ihan huippu tuo sirkustelttapaita!!!
    -Hilkka

    VastaaPoista
  41. Oi aivan ihanat vaatteet, sirkusteltta onkin hauska oivallus. Joululahjaksi jos vain voisi toivoa enemmän aikaa.. 😊

    VastaaPoista
  42. Ompeluaikaa olisi kiva saada hiukan lisää, lahjakortti kangaskauppaan olisi myös kiva!
    -HeidiL-

    VastaaPoista
  43. Lapset ovat ensimmäisten lelulehtien saavuttua alkaneet koota lahjalistaansa ja näköjään kaksi joulupukin kirjettä on jo saapunut ennalta sovittuun paikkaan. Itse en ole vielä ehtinyt suoda ajatustakaan joululahjatoiveille, mutta jos tänä jouluna kerkeäis laskeutua joulun tunnelmaan ennenkö se on jo ohi, niin olen onnellinen.

    VastaaPoista
  44. Täälläkin kaivattais enemmän aikaa ompelulle ;) Myös uusi (oma) saumuri olisi vallan mahtavuutta! (Nyt ollu laina saumuri 3vuotta :E)
    Ja terävät sakset kelpais myös :) Kuitenkin olen tyytyväinen ilman lahjuksiakin, kun saa muutaman päivän levähtää työstä ja arjesta!
    maimyx@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Mä taidan toivoa muiden jouluiloa ja itselle toivottavasti jonkunasteista hyvinvointia ja ruokahalua sytohoitojen keskellä. Toivoisin voivani jaksaa ommella lahkat valmiiksi ❤

    VastaaPoista
  46. Ehdottomasti mukana. Minä toivon jouluksi vain rauhaa (ja ehkä vähän kankaita) ;)

    VastaaPoista
  47. Askartelu- ja ompeluaikaa olen toivonut lahjaksi.. �� Ihanat mekot olet tehnyt! eija.m.aalto@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Aivan ihana tuo sirkustelttaidea mekkoon ja Vilske näyttää tosi kivalta vaatteena. Sinun ompeluksesi inspiroivat minua todella paljon, varmaan tulisi enemmänkin "kopioitua", jos olisi itsellä tyttöjä :D Itselle toivoisin joululahjaksi enemmän aikaa ommella :)
    - Kati (katijohanna73 (ät) luukku.com)

    VastaaPoista
  49. Hauskasti yhdistetty raidalliset kankaat tuohon yläosaan! Lahjaksi sopisi hyvin tuo lahjakortti ;)

    VastaaPoista
  50. Jos materiasta puhutaan, niin ehdottomasti sovitusnuken! :D Mutta lahjojakin tärkeämpää on olla joulu rakkaiden ihmisten kanssa ja hengähtää hetken, kun muuten elämä tuppaa olemaan aivan liian hektistä.. :O

    VastaaPoista
  51. Ihana tonttuasu, kuosi sopii passelisti! Kovin samanoloisia lahjatoiveita useammalla vastaavalla =):Myös minä haaveilen sovitusnukesta, ompeluajasta ja uusista kankaista! -Hannemaarit-

    VastaaPoista
  52. Ihana erityisesti tuo sirkustelttapaita😍
    Toivoisin aikaa ja rohkeutta toteuttaa omia unelmia kaikille 😘

    VastaaPoista
  53. Sirkus on kyllä ihastuttava kuosi, kaunis harmaa sävy.
    Tämän äidin joululahjatoive on ehdottomasti kangaskaupan lahjakortti. Edellisenä vuonna mies oli nettiselaimessa käynyt aakkosjärjestyksessä käymäni kangaskaupat läpi ja i:n kohdalla oli tärpännyt :) Sain siis ikasyrille lahjakortin :D

    VastaaPoista
  54. Mahtavaa nähdä mitä kaikkea noista kankaista voi saada aikaan :)
    Jouluksi toivoisin kankaita ja kirkasvalolamppua.

    annie.tedder(at)gmail.com

    VastaaPoista
  55. Rakas joulupukki, toivoisin aikaa ompelulle. Tai sitten ihan organisointikykyä, että saisin itse järjestettyä sitä aikaa. Ja jos nämä on liikaa pyydetty tällä kiltteydellä, niin kylpytakki ilahduttaisi myös.

    VastaaPoista
  56. Mekosta välittyy hienosti ja herkästi sirkuksen hulina! Itse toivon joulua, jossa lapset ovat innoissaan mukana touhuamassa tunnelmaa ja pääsemme isovanhempien kanssa yhdessä viettämään aikaa. Joumakin@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Kauniita ja kekseliäitä vaatteita olet ommellut =) Minä toivoisin oman ompeluhuoneen valmistumista jouluksi.

    VastaaPoista
  58. Sirkusteltta on niin loistavasti toteutettu! On kiva nähdä tällainen konkreettinen juttu kuin sirkusteltta vaatteena, taas niin luovaa ajattelua (kuten tuo suloinen nalle taas osoittaa :)). Jouluinen mekko on kanssa vallan hurmaava. Kyllä minä taidan toivoa tällä kertaa uutta läppäriä, vanha on ihan ok, mutta akku ei kestä tuntia pidempään. Tosin täytynee joulupukkia hieman avustaa lahjan hankinnassa ;). Olisipa ihana voittaa tällaisessa arvonnassa!

    VastaaPoista
  59. Olen toivonut leveää kaavapaperia lahjaksi... Mutta näitä kuvia kun katselee niin aion olla nopeana jonossa kun toffee-raitaa ryhdytään kauppaamaan. :) Ompa ihania sävyjä. t.Reetta

    VastaaPoista
  60. Ihana asu jouluksi :)
    Omalta joulupukinlistalta löytyy ompelulehden vuosikerta
    -Taikku

    VastaaPoista
  61. Aivan ihana jouluinen asu! Ja hienosti toteutettu sirkusteema :) Jos nyt itselle jotain joululahjaksi toivoisin, niin lahjakortti johonkin ihanaan kangaskauppaan olisi mukava. Ja aikaa ommella ;)

    VastaaPoista
  62. Meillä ei ole kirjoitettu joulupukille, enkä oikein mitään toivokaan, paitsi, tylsästi, lunta ja rauhaa. Sitä ettei kukaan riitelisi, kiukuttelisi tai mököttäisi jouluna.

    VastaaPoista
  63. Ihana tonttulakki ja mekko yhistelmä jouluksi. Näitä kun katsoo niin lahjakortti Noshin kankaisiin olisi oiva joululahjatoive.
    -Paula-
    Paula.iisakka@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Toivoin vanhaa kaappia (minulla on niitä jo kaksi) kankaiden ja ompelutarvikkeiden säilytykseen. Joulu tulee etuajassa, ystäväni hävittää just sellaisen kaapin ja minä saan sen ilmaiseksi ��

    VastaaPoista
  65. Joululahjaksi toivoisin uuden ompelukoneen ja aikaa käyttää sitä.. Ihania vaatteita (niin kuin aina)

    VastaaPoista
  66. Toi pusero on upea! Mä toivon joululahjaksi uutta kuistia. Piemi ja vaatimaton lahjatoive 😂.

    VastaaPoista
  67. Poika on toivonut mm. parkkitaloa ja itselleni ottaisin mielelläni kuivausrummun :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Aivan ihana sirkus mekko.Joululahja toiveita ei ole , kivaa yhdessä oloa perheen kesken.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  69. Tosi kauniita! Joululahjatoiveena siintää uusi ihana matto olohuoneeseen. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Ei olla kirjoitettu joulupukille, mutta jos kirjoitettaisiin, toivottaisiin enemmän tunteja vuorokauteen...
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  71. Lapset on silpunneet ensimmäisen postissa saapuneen lelukuvaston ja liimanneet ne. Itse toivoisin esim. kangaskaupan lahjakorttia ja Esteri Tomulan kasviaiheista seinälautasta. Aikaa tietysti tarvisi, mutta sitä tuskin tulee, joten turha toivo ;)

    VastaaPoista
  72. Kauniit mekot molemmat! Toivoisin itsekkäästi itselleni kaksi vapaapäivää, jolloin saisin olla ihan yksin kotona ja ommella aamusta iltaan. Tai sitten tehdä jotain ihan muuta:)

    VastaaPoista
  73. Minulla on tänä vuonna äärimmäisen tylsä lahjatoive; rahaa. Nyt on tämän perheen talous vedetty niin äärimmäisen tiukalle että murehdin jo nyt miten joulukuusta tullaan selviämään. Ei meillä yleensäkään liikaa rahaa ole, mutta aina on selvitty. Nyt vain on tulossa erityisen tiukkoja aikoja..

    VastaaPoista
  74. Ei ole vielä kirjoitettu joulupukille, eivätkä lapset vielä höyryä joulusta =) Itse toivoisin lahjaksi vaikkapa hotelliyötä jossain kivassa kaupungissa.

    VastaaPoista
  75. Aivan ihanasti toteutettu taas vaatteet. Joululahjaksi toivon uutta ompelukonetta, hermo menee huonoon kuntoon vanhan värkin kanssa :D

    VastaaPoista
  76. Ihania tuotoksia! Eniten toivon hermoja ja joustavaa pinnaa. Niitä ei taida edes korvatunturilta saadaa... Yhdessäoloa ja rauhallisia hetkiä. Ehkä ensi vuonna omakin kone pääsee taas arvoiselleen paikalle ja käyttöön. saija.voutilainen@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Upeita vaatteita olet ommellut! Joululahjatoiveena täällä Nosh lahjakortti. :) sari.j.raiha@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Kivasti ideoituja vaatteita :) Joulupukki voisi tuoda uuden saumurin.

    VastaaPoista
  79. Joulupukilta toivon suklaata, hyvää luettavaa ja rauhallisia iltoja takan äärellä.

    VastaaPoista
  80. Hienosti inspiroiduttu! Teltta on hauskasti toteutettu. Joululahjaksi...toivon luultavasti jotain kodin sisustukseen.

    VastaaPoista
  81. Ihanat vaatteet - jälleen kerran! Toivon joulupukilta paljon hyvää perheaikaa myös ensi vuoteen. Ja joo, uuden ompelukoneen tämän 60-luvun Singerin kaveriksi - vaan saattaa jäädä toiveeksi...
    liina-maija(at) hotmail.com

    VastaaPoista
  82. Ehdotomasti toivoisin, että ainainen kiire helpottaisi... Loytoni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  83. Kivoja vaatteita kivoista kankaista <3 Pukilta toivoisin vaikkapa tuollaista Noshin lahjakorttia sekä ompeluaikaa...

    VastaaPoista
  84. Jouluksi toivon rauhaa ja että mun perheelämä olisi aina onnellisena. Muuten toivon pukilta herkkuja ja uutta vaatteitta =)
    eliasheetrik(at)hotmaI.com

    VastaaPoista
  85. Joulupukille ei ole vielä kirjoitettu. Lahjaksi toivoisin mukavaa nojatuolia lukuhetkiä varten.

    pusuri@luukku.com

    VastaaPoista
  86. Minäkin toivoisin joulupukilta uutta saumuria! Ihanat nuo liivimekko ja tonttulakki :)

    VastaaPoista
  87. Kyllä, ensimmäisessä kuvassa huomasin heti paidan helmasta sirkus-aiheen:) Aivan mahtavalla tavalla saatu sirkus-ideaa toteutettua! Somat myös liivihame ja tonttulakki:) Pieniä joululahjavalmisteluja täällä ollaan jo tehty, mutta kaikkea en millään ehdi ompelemaan mitä haluaisin. Noshin lahjakortilla saisi kyllä oikein mukavia valmiita paketteja, joten arvonnassa mukana. Ja mitäs minä haluaisin joululahjaksi? Hmm..uudet villasukat:) Lapset tuossa koristelivatkin jo kiinanruusun(luulisin) ilmapalloilla, kovasti odottavat jo joulukuusen koristelua, että harjoittelivat sitä etukäteen tällä tapaa:D

    VastaaPoista
  88. Ihania vaattehia. Joululahjaksi toivoisin ompelurauhaa (ja ison kasan kankaita kera inspiraation :D).

    VastaaPoista
  89. Ihania vaatteita! Mun joululahjatoive olis kunnon kamera! Tai kelpais kasa kankaitakin tai lahjakortti johonkin kivaan kangaskauppaan.. :)

    VastaaPoista
  90. Meillä ei ostella joululahjoja muuta kuin lapsille. Ihania lastenvaatteita! Mukana arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Voi voi, toivelistalla olis vaikka ja mitä (saumurista kameran objektiiviin) mutta pukki tuskin niitä tuo. Noshin lahjakortti olis kyl aika kiva!!!

    VastaaPoista
  92. Aivan huikea sirkusmekko! Todellakin olet onnistunut visiossasi. Kiva tonttusetti myös, mukavan jouluinen vaikkei olekaan pelkkää perinteistä punaista. Joululahjaksi toivoisin makuuhuoneen rempan valmistumista, kiireetöntä joulua ja paljon ompeluaikaa välipäiviksi. :)

    VastaaPoista
  93. Hieno idea sirkusmekossa! Aikaa olisi kyllä ihana saada lahjaksi :)

    VastaaPoista
  94. Ei taida ihan pukin listalle "ehtiä" uusi ompelukone, mutta jos ensi vuoden aikana kuitenkin. 😊

    VastaaPoista
  95. Ihana sirkus. Osallistun arvontaan jvironen at hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Minä toivoisin lisää aikaa ja rehellisesti sanottuna rahaa ja käytännölisiä lahjoja, sillä rahat tulevat olemaan tiukilla asunnonoston myötä. Areynahaha@hotmail.com

    VastaaPoista
  97. Ihania vaatteita ihanista kankaista :) Joulupukille on tyttöjen kanssa on kirjoitettu, itselle toivon lähinnä lisää ompeluaikaa (ja ei uudet kankaatkan pahitteeksi olisi..).
    Maria, mo.postit@hotmail.fi

    VastaaPoista
  98. Toivon itselleni uusia villasukkia :)
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  99. Minä toivon enemmän aikaa ompelemiseen :) unelmiaelamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Ihan mahtava sirkusmekko ja joulumekko on myös kaunis! Ja aikaa jos saisi varastoon se olisi paras lahja, mutta silkkivillakerrastokin käy ;) .

    VastaaPoista
  101. Tuo joulusetti on ihana! Joululahjaksi toivon valkoista ja rauhallista joulua herkku ruokineen <3 h_myy@msn.com

    VastaaPoista
  102. Ihanat ompelukset :) Kangas saksia täällä kaivataan. Terkuin Mari

    VastaaPoista
  103. Voi kuinka kaunis tuo joulusetti on. Valkoista, kiireetöntä joulua toivoisin. annukka.ylikangas@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Hauska tuo paidan idea! Toivoisin joululahjaksi kameran jalustaa. Mukana arvonnassa: kototekoblog@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Sirkusmekossa on upeita ideoita, mutta tuo pieni joulutonttu myssyineen on niin hellyttävä, että siitä kuosista tuli heti minulle lemppari :) Joululahjaksi toivoisin aikaa ommella lisää kivoja juttuja itsekin, ehkä myös uusia ideoita eli jouluinen ideamyssy voisi olla kiva!
    Outi

    VastaaPoista
  106. Joululahjaksi toivon ihania hetkiä lähimpieni kanssa. Läsnäoloa ja herkuttelua. Kaikkea tavaraa on jo. Ja olisihan se ompeluaikakin tietty kiva ;P

    VastaaPoista
  107. Toivoisin joululahjaksi kankaita ja aikaa ommella :)
    maikku_5@netti.fi

    VastaaPoista
  108. Ihana tuo joulusetti! Ja hauska tuo toinen. Sulla on silmää noille yhdistelmille. Ja rohkeutta toteuttaa ne. :)
    Toivoisin joululahjaksi omaa aikaa. Tavaraa riittää, mutta kahden lapsen äitinä ei aikaa tunnu koskaan olevan omille jutuille. Muuta kuin yöllä... Ja nukkuminenkin on kivaa. ;) Mukana arvonnassa. norppastiina at gmail.com

    VastaaPoista
  109. Nyt sairastellassa toivoo tervettä ensi vuotta itselle ja kaikille läheisille <3

    t.massi

    VastaaPoista
  110. Upea jouluasu! Joululahjatoiveena on täälläkin kankaat tai kangaskaupan lahjakortti :) suvi.m.jauhiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Toivoin joululahjaksi jotain niinkin seksikästä, kuin uutta imuria! Kankaat olisi toki vielä parempi lahja! :D sammakkos at gmail. com

    VastaaPoista
  112. Itselle toivoisin ompeluaikaa. Kaikkea muuta rompetta ja tavaraa löytyy, mutta aikaa ei.

    VastaaPoista
  113. Nappasin ideat muistiin eteenkin huivista, "takista" ja tonttulakista. Mä taidan toivoa pidempää pinnaa, että joskus jaksaisin nähdä noin paljon vaivaa vaatteiden yksityiskohtien kanssa, kuin mitä sä olet :)
    nikulajenni(a)gmail.com

    VastaaPoista
  114. Mahtava tuo tonttulakki!
    Minätoivoisin joulupukilta uutta, pehmeää yöpaitaa ^_^ Ompelisikohan joku noshin kankaista? ;)

    -Päivi K.

    VastaaPoista
  115. Ihania vaatteita! Sä oot kyllä taitava! Paras joululahja on olla Espanjassa perheen kanssa, jota en näe niin paljon, koska asun Suomessa ja nähdä ehkä aurinko. :)
    stadinstyle@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Ihania vaatteita ja yksityiskohtia. Toivon joulupukilta saumuria tai monitoimikonetta keittiöön. :)

    VastaaPoista
  117. salla.si@luukku.com
    Toivon onnellista, iloista ja rakkaudentäyteistä joulua ihan kaikille!

    VastaaPoista
  118. Rakastuin tuohon joulusettiin, aivan ihana!
    Neiti 6vee kovasti jo joululahjatoiveitaan miettii, vielä ei kuitenkaan ole kirjoittanut joulupukille. Äiti toivoo lahjaksi ehjää selkää ja muutenkin terveyttä koko perheelle :) Eikä kyllä uusi ompelupöytäkään olisi yhtään hullumpi ajatus ;)
    sirpatai@wippies.com

    VastaaPoista
  119. Ei ole vielä kirjoitettu joulupukille, mutta asia on ollut ruokapöydässä jo vakikeskusteluaihe! :) Itse toivoisin vaikka hemmotteluhierontaa lahjaksi.

    VastaaPoista
  120. Joulupukille kirjoitamme vasta sitten kun lumi on tullut maahan, jotta nähdään tontun jalanjäljistä kun kirje on haettu yön aikana takapihalta.Ja joululahjaksi toivon jonkun ihanan ruoka/leipomisaiheisen kirjan.
    katja.vilhunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Ihana idea tuossa sirkustelttamekossa. Sellaista voisin vaikka joulupukin konttiin toivoa, kun ei ole tullut vielä mitään listaan lisättyä.

    VastaaPoista
  122. Vielä ei ole joulupukille kirjoitettu, mutta eniten odotetaan lasten kanssa yhteistä aikaa perheen eli mummun ja papan, tätien ja enojen ja erityisesti serkkujen kanssa.
    Ihania vaatteita olet tehnyt.
    maija.kaskinen(a)iki.fi

    VastaaPoista
  123. Joulupukilta toivoin synttäri-/joululahjaksi uutta kameraa ja se tulikin tällä viikolla jo vähän etukäteen! :)
    jotaintekemista@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Kunhan vain terveinä oltais, se riittäisi jouluna :) Niin ihania kankaita, että pakko osallistua.
    askareet@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. Joulupukilta toivon hyvää ruokaa, rauhaa ja rakkautta :)
    talviuninalle (at) gmail.com

    VastaaPoista
  126. Mielettömän kauniita ompeluksia. Tänä jouluna toivon terveyttä perheelle ja jaksamista kaikille. kaimasika at gmail.com

    VastaaPoista
  127. Onpa hauska tuo sirkuspaita! Joulupukilta toivon pientä radiota uuden kodin keittiöön. Ja että jouluna olisi lunta!
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  128. Noi kankaat... <3

    Toivoisin uusia nilkkureita. :)

    VastaaPoista
  129. Joululahjoja en juurikaan toivo, mutta saanen jotain käsitöihin liittyvää perinteisesti.

    VastaaPoista
  130. Kiva nähdä miten erilaisia tuotoksia eri tekijöillä kankaista syntyy. Hauska idea tuo sirkusteltta. Jouluinen liivihame on ihanasti jouluinen, mutta ei liikaa vaan tuota voi kyllä käyttää muulloinkin kun vain joulun aikaan. Itse toivon joululta vain rauhaa tämän kiireen keskelle ja aikaa olla ihan vain oman perheen kesken. :)
    ikonens84@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Ihania ompeluksia! Itse toivon rauhaa, kirjan ja paaaljon suklaata!
    virpipohjonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Tahtoisin joululahjaksi.. nooh, silleen aikuisten oikeasti haluaisin löytää itselleni työpaikan, mutta silleen haaveena haluaisin peittarin ;) Mutta ehkä laatikko vihreitä kuulia on se kaikkein konkreettisin joululahja! peppi76@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Kyllä on upeat vaatteet! Harvinaisen sirkusmainen asu ja kerrassaan ihana joululook :) Minä toivon joululahjaksi ompeluaikaa, siitä kun on eniten yleensä puutetta. Ja toki kangaslahjakortti olisi loistava lisä pakettiin!

    VastaaPoista
  134. Joulahjatoiveita en ole edes miettinyt, mutta jos olisi joku jolta toivoa, niin ompelukone olisi oikein kiva saada, varsinkin jos sattuisi voittamaan arvonnassa ja saisin uusia ihania kankaitakin.

    VastaaPoista
  135. En ole kyllä vielä yhtään ehtinyt miettiä omia joululahjatoiveitani, mutta muille olen kyllä toiveita jo toteuttamassa :) Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  136. Itselleni toivoisin aikaa rentoutumiseen :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Lepoa ja rauhoittumista toivon joulultani. Kivoja ompeluksia sulla, hyvä mielikuvitus myös :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  138. Tänä vuonna toivon joulupukilta, että vauva syntyisi ajallaan ja terveenä parin viikon päästä. :) lamimmiita(at)gmail.com

    VastaaPoista
  139. Tänä vuonna haluan vain muuttaa takaisin kotikonnuille Ouluun ja se toteutuukin joulua edeltävänä viikonloppuna <3 lisäksi toki uudet collegehousut olis kivat ja ehkä pleikkari 3 ja singstar mitä olen halunnut jo monta vuotta, mutta sitä tuskin on varaa nyt hankkia. Suklaata tietysti myös. Toivon myös, että saisin viettää joulun mummolassa vanhempieni ja siskoni kanssa ja tämän hetken suunnitelmien mukaan sekin tapahtuu <3

    VastaaPoista
  140. Rakas joulupukki! Olen yrittänyt olla kilttinä. Aina se ei ole ihan onnistunut, mutta olethan ymmärtäväinen äiti-ihmistä kohtaan. Toivoisin saavani kunnon joululoman, hemmottelua ja ehkäpä jonkin kivan uuden tarjoiluastian. rusetiina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Tosi kivoja settejä olet ommellut. Niin inspiroiva blogi!

      Poista
  141. Meillä on vaan äiti kirjoitellut pukille, lastenkin puolesta kyllä. Itse toivoin uuden kameran lisäksi iskältä rauhallista ompeluaikaa :)

    VastaaPoista
  142. Ei oo kirjoitettu vielä. Toivoisin uuden kannettavan tietokoneen, vanha vetelee viimeisiään. sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  143. Joululahjaksi toivon paljon lunta ja jotain itsetehtyä :)
    meripihka butnothingsallivegot@luukku.com

    VastaaPoista
  144. Joululahjaksi toivoisin villasukkia, niitä kun ei koskaan ehdi itselleen neuloa :)
    On muuten ihanan erilainen tonttutytön asu <3

    VastaaPoista
  145. Omalla Joululahjatoivelistalla on vain rikkaimuri vanhan jo aikansa palvelleen tilalle. Upeita ompeluksia sinulla! Eksyin arvonnan perässä ja eksyn varmasti toistekin :)
    Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  146. Mukana arvonnassa. Eniten toivoisin kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, vauvan synnyttyä sellainen on jäänyt kovin vähiin :)

    VastaaPoista
  147. Mukana! Toivoisin joululahjaksi pienen työkalupakin, johon saisin kaikki ompelutarvikkeet omiin lokeroihin :)

    annilehto(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  148. Kyllä täällä on jo listat valmiina =). Itselleni toivoisin jotain hemmotteluhoitoa =). Mukaan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  149. Mukana ollaan. Toivon lahjaksi Iittalan laseja, kun entiset ovat huvenneet.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  150. Kaunis tuo sirkus-kangas, tuosta tehty tunika olisi varmasti hitti meillä. En toivo enkä odota mitään erityistä lahjaksi, toki kaikki itsetehty lämmittää aina erityisesti mieltä :) Mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  151. joululahjaksi toivoisin saumuria, kun ompeluhommiin on syttynyt kiinnostus. veeramanninen88(at)gmail.com

    VastaaPoista
  152. Mahtava toteutus sirkusteemasta! Joululahjatoiveena jotain itsetehtyä.

    VastaaPoista
  153. Toivon messujen innoittamana jotain suomalaista käsityötä, esimerkiksi mekkoa.
    jussila12@gmail.com

    VastaaPoista
  154. Lahjaksi toivoisin ompeluaikaa. kerttu.heinamaki(at)gmail.com

    VastaaPoista
  155. Toivon joulupukilta saumuria :)

    marjut2005@hotmail.com

    VastaaPoista
  156. Joulupukki vois tuoda terveitä päiviä koko perheelle ja ompeluaikaakaan ei ole koskaan liikaa.
    T.Teppana

    VastaaPoista
  157. Kauniita ompeluksia!! <3
    Joulupukilta toivon terveyttä perheenjäsenille, ja rauhaa tähän maailmantilanteeseen. Mitään muuta en kaipaa.
    auringonlapsi80 (@) jippii.fi

    VastaaPoista
  158. Kauniita asuja!

    Joululahjaksi toivon oikein ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa perheen kesken! <3

    nanuma67@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Toivoin joululahjaksi kevyttoppapukua. Pääsee sitten oman pojan kanssa ulkoleikkeihin :)

    larde_@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Aivan ihana tuo sirkus-kangas :) harvemmin on Noshin kankaat iskeneet millään lailla, mutta tuo kyllä osu. Mukana arvonnassa, tiia.mallinen@live.fi

    VastaaPoista
  161. Toivon rahallista aikaa yhdessä läheisten kanssa. Ruuhkavuosissa aika vaan juoksee, niin jouluna on hyvä pysähtyä!

    VastaaPoista
  162. Hienoja ompeluksia! :) En meinannut kirjoittaa joulupukille laisinkaan! :D Ei siis ole muuta toivetta kuin omaa aikaa (tietenkin ompeluun) joululomalla ! t. Kirsi ( kirsipuu@netti.fi)

    VastaaPoista
  163. Paras lahja jouluna olisi se, että lapset saavat tärkeimmät toiveensa <3 Kaikkia heille tärkeimpiä emme itse pysty taloudellisen tiukan tilanteen takia toteuttamaan, vaan itse enemmänkin pyrin käsitöitä heille tekemään pakettiin. Mutta josko joulupukilta tulisi toivelistalta ne tärkeimmät <3

    VastaaPoista
  164. Ei oo kirjoteltu, ei oikein ruukata lahjoa ku lapsia. Toivoisin itelle lapsivapaata ompeluaikaa jos sellaista vois toivoa.

    Pape84 at gmail.com

    VastaaPoista
  165. Toivoisin joululahjaksi kankaita ja suklaata :)
    o4rojo01@students.oamk.fi

    VastaaPoista
  166. Kauniita ihanuuksia täälläkin!! Lapset on jo aloitelleet joulupukin kirjeitä. Itse lähinnä toivon että tämä masuasukki tulee terveenä ulos maailmaan ja vaikkapa joulunaikaan. (sonja.ollila@gmail.com)

    VastaaPoista
  167. Sirkusteltta mahtava idea! Jouluksi voisin toivoa semmoista just eikä melkein sopivan kokoista uunivuokaa mitä en ole vielä onnistunut löytämään...

    VastaaPoista
  168. Matka olisi ihana yllätys joululahjaksi, kankaat ja suklaa ei myös hullumpia. huhtihippu@yahoo.com

    VastaaPoista
  169. Toivon, että saamme keittiöremontin valmiiksi ennen joulua, jotta saisimme herkutella jouluherkkuja uudessa keittiössä. ♡

    VastaaPoista
  170. Peitetikkikone olisi ihana joululahja, mutta sen joudun ehkä itse itselleni ostamaan. Tosin kylkiäisenä enemmän ompeluaikaa ei olisi pahitteeksi ;)

    VastaaPoista
  171. Toivoisin kunnon ompelukoneen joululahjaksi, mutta mutta, pienempiin lahjoihin olen tyytyväinen...kaimaen1 at luukku.com

    VastaaPoista
  172. Muutamia astioita ja rauhallista ompeluaikaa :)

    VastaaPoista
  173. Toivon joululahjaksi hyvää kirjaa!

    VastaaPoista
  174. Voi miten mahtavan leikkisä mekko! Tämän joulun toiveet taitaa olla enemmin noita aineettomia, suurin toive lienee rauhaisa joulu omassa kodissa perheen kesken. pihlajanoksalla(a)gmail.com

    VastaaPoista
  175. Sirkustelttamekko on SUPER ihana !!
    Mutta asiaan, minä toivon joululahjaksi uuden kaulahuivin, mutta tärkeintä joulussa on kuitenkin yhdessä olo ilman kiireitä ❤️

    VastaaPoista
  176. Joulupukilta toivoisin Ubongo-peliä. :)
    hanna.m.salmi@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Ihana tonttulakki. :) Ei olla kirjoitettu vielä pukille, kohta varmaan pitäisi. :) Itselle toivoisin lahjaksi paljon kankaita ja uuden saumurin. :)
    -Blimba
    blimbalinda(at)gmail.com

    VastaaPoista
  178. Aarikan kynttikläjalka ois toivomuslistalla. :) Nuo Noshin kankaat on niin ihania. :)

    VastaaPoista
  179. Jälleen kerran ihania juttuja ja vitsit teidän pikkuinen kasvaa koko ajan :) Haluaisin lahjaksi ompeluaikaa, sitä kun ei nykyään liiemmin ole :)

    VastaaPoista
  180. En aio toivo lahjaksi mitään, sillä olen sopinut kaikkien kanssa, ettemme vaihda lahjoja. Osallistun kuitenkin mielelläni arvontaan :)

    VastaaPoista
  181. Saumurin saaminen olisi kyllä uskomattoman hienoa!

    VastaaPoista
  182. Huikea sirkusteema! Toivoisin valkoista joulua ja kyllähän se suklaakin maistuu..

    VastaaPoista
  183. Joulupukille menee toive rauhallisesta joulusta.

    VastaaPoista
  184. Toivon joululta yhteistä, kiireetöntä aikaa perheen kesken. ja jos saisi vielä vähän luntakin :) lahjaksi toivoisin itselleni omaa aikaa ompeluksille
    -Laura

    VastaaPoista
  185. Mulla on oikeastaan toiveina vaan lahjakortteja johonkin mistä saa huonekaluja/ jotain sisustukseen liittyvää :D Ainakin kodin1 ja sotka olis hyvät.

    (minkaahola@hotmail.com)

    VastaaPoista
  186. Joululahjatoiveena ihana yhdessä vietetty aika perheen kesken :) Oona-chan_81@hotmail.com

    VastaaPoista
  187. Ihania luomuksia, etenkin liivimekko oli mieleeni. Joululahjaksi en toivo mitään erityistä, yhdessäolo riittää. Ihanaa joulun odotusta sinne! :) elina.kuningas@gmail.com

    VastaaPoista
  188. Kauniita ompeluksia. Toivon joululahjaksi kankaita, tietenkin:) jvironen at hotmail.com

    VastaaPoista
  189. Ihania ompeluksia!
    Joululahjaksi toivon virkkuukoukkusarjan muovisilla kädensijoilla.
    maiskulainen@gmail.com

    VastaaPoista
  190. Hyvin on sirkusteltta onnistunut, ainakin minun mielestäni. Ja ihana liivimekko jouluun! Juuri pähkäilinkin, että löytäisinköhän jostain jouluisten asujen kaavoja esim. tonttupuvun tai vaikka poropukukin.. Meillä kun nuorempi lapsi (2v) on päättänyt, että hän haluaa pukeutua jouluna poroksi :D

    VastaaPoista
  191. Voi tuo liivimekko on ihana!
    Itse toivoisin lahjaksi pehmeitä paketteja ja rauhaisaa yhdessäoloa ☺

    VastaaPoista
  192. Miten olenkaan missannut näin kivan blogin! Hienoja töitä! Joululahjaksi toivoisin kyvyn vain olla, ajattelematta kaikkea turhanpäiväistä vaan kyvyn pystyä nauttimaan vain juuri tästä hetkestä :) Niin ja ehkäpä myös lämpöiset villasukat tulisivat tarpeeseen.

    VastaaPoista
  193. Lunta olisi kiva saada jouluksi :) Toivon leppoisaa yhdessäoloa perheen kanssa ja hyvää ruokaa, ei sitä muuta tarvitse!

    VastaaPoista
  194. Toivon lahjakorttia johonkin vaateliikkeeseen, jotta voisi päivittää hieman omaakin vaatekaappia.. Omasta toimesta tulee ostettua vaan lapselle.. :D

    VastaaPoista
  195. Ei olla pukille kirjoitettu kun lapset vielä niin pieniä ettei edes tajua että jotaki voisi toivoa :) itsellä on suunnitelmissa vuoden alusta aloittaa personal trainerin kanssa dieetti ja kunnon kohotus, joten sponsorointi siihen olisi ihan parasta :)

    VastaaPoista
  196. Koko perheen iloksi olisi toiveissa uusi kamera :) Itselleni lisäksi toki vähän omia lepohetkiä ja kunnon yöunia huonosti nukutun vauvavuoden jälkeen..
    Huippuihana tuo liivihame!
    hensku16@hotmail.com

    VastaaPoista
  197. Joululahjaksi toivoisin sovitusnukkea ja kankaita :)

    VastaaPoista
  198. Ihana liivihame!
    Paras joululahja mitä joulupukki voisi tuoda, olisi 4h katkeamattoman unipätkän :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit :)